Poslovna cona A 37
Šenčur
4208
Slovenija
goran@dspot.si

EKIPA

Smo zanesljivi, prilagodljivi, delavni, natančni, osredotočeni na detajle in dobro organizirani. Pri organizaciji dogodka vedno stremimo k temu, da proaktivno pridobivamo sponzorje/partnerje in tako izboljšamo izkušnjo gostov in povečujemo stroškovno učinkovitost. 

Radi mislimo, da diamant predstavlja našo moč, izkušnje. Smo ekipa, ki se med seboj spoštuje, si zaupa in skrbi drug za drugega ... 

... in ravno zaradi tega naš diamant sveti najlepše. 

 

 

  • Borut Farčnik, Direktor
  • Blanka Farčnik, Prokurist
Tim Farčnik

Tim Farčnik

Petra Farčnik Piršič

Petra Farčnik Piršič

Maša Bitenc

Maša Bitenc

Nina Jakhel

Nina Jakhel

Meta Vidic

Meta Vidic

Domen Slabe

Domen Slabe


 O agenciji Si Sport

  

"Izhajamo iz misli, da diamant predstavlja našo moč, izkušnje. Te nas skozi leta še dodatno brusijo in poskrbijo za poseben, oseben čar."

 


 

NAŠE PREDNOSTI

 

Smo: 

  • zanesljivi, prilagodljivi, dokazano sposobni organizirati različne vrste dogodkov,
  • usmerjeni k cilju in naročnikovim potrebam,
  • proaktivni v iskanju partnerjev in sponzorjev za doseganje tako izvedbene kot stroškovne kakovosti, ter doseganju zadovoljstva vseh deležnikov,
  • osredotočeni na detajle.

 

PREDSTAVITEV

 

Podjetje SI SPORT d.o.o. se od leta 1998 ukvarja s športnim marketingom in organizacijo velikih športnih prireditev, v zadnjih letih pa v vse večji meri tudi z organizacijo korporativnih dogodkov. Ves čas smo povezani z največjimi, najboljšimi, najdrznejšimi in najuglednejšimi prireditvami, športniki in blagovnimi znamkami, od katerih se učimo, hkrati pa jih navdajamo z novimi idejami in dopolnjujemo mozaik njihovega uspeha.

 

Na področju športnega marketinga smo v preteklosti zastopali Martina StrelaSaro Isaković, Marka Baloha, Jakova Faka in Tejo Gregorin, pripravili odmevne mednarodne športne prireditve, kot so Giro d’Italia, Svetovni pokal v biatlonuSvetovno prvenstvo v veslanju, Evropsko veteransko prvenstvo v plavanju, skokih v vodo, daljinskem in sinhronem plavanju ter dm tek za ženske, na področju korporativnih dogodkov pa 50 let družbe Kolektor, 1.000. letalo Airbus Adria Airways Tehnika, od leta 2013 pa tudi vse dogodke za BMW Group Slovenija.